Χρήστος Μπουλώτης

Ο ρακοσυλλέκτης γάτος Μπαμ-Μπουμ και το φεγγάρι
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Χρήστος Μπουλώτης

Το σχολείο μας επισκέφθηκε ο συγγραφέας Χρήστος Μπουλώτης με αφορμή το βιβλίο του «Ο ρακοσυλλέκτης γάτος Μπαμ-Μπουμ και το φεγγάρι» των εκδόσεων Καλέντη. Η γατίσια ζωή στην πλατεία είναι γεμάτη από χρώματα και από μια υπέροχη παρέα. Ο γάτος Μπαμ-Μπουμ θα συναντήσει έναν άγνωστο γάτο, που έρχεται από μακριά, γιατί στην πατρίδα του γίνεται χρόνια τώρα πόλεμος. Το φεγγάρι, που απολαμβάνει κάθε φορά την όμορφη και ασυνήθιστη παρέα, θα βοηθήσει να βρει αυτό που αναζητά και επιθυμεί ο καθένας τους... Η ελπίδα για ειρήνη, η πίστη στην ευτυχία, η αναζήτηση ταυτότητας και ανθρωπιάς σε μια ιστορία που αποτυπώνει την αλήθεια, μέσα από την παραμυθένια αφήγηση του Χρήστου Μπουλώτη.

Η Β’ τάξη εμπνεύστηκε από τους ήρωες του βιβλίου και, όπως ο ρομαντικός ποιητής, κύριος Ευτύχιος, έκοψε λέξεις από εφημερίδες και έφτιαξε ευφάνταστα στιχάκια. Ακόμη, με αφορμή ένα άλλο αγαπημένο βιβλίο του συγγραφέα, έφτιαξε μια συλλογή από αγαπημένα παιχνίδια των γονιών τους.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.