Συναισθηματική Ανάπτυξη

Πολύπλευρη Εκπαίδευση

Η ομάδα ψυχολόγων στο σχολείο έχει ενεργό ρόλο τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και σε κάθε δραστηριότητα του σχολείου. Ξεκινώντας από το προνήπιο εγκαθιδρύουν τη βάση μιας ανοικτής επικοινωνίας με τα παιδιά, ώστε να μπορούν να παρέχουν στήριξη και καθοδήγηση. Παρακολουθούν τη δράση τους στην τάξη και στα διαλείμματα και έχουν πλήρη εικόνα της συμπεριφοράς τους, καθώς και των σχέσεων που αναπτύσσουν με ενήλικες και παιδιά. Συνεργάζονται στενά τόσο με τους δασκάλους όσο και με τους γονείς κάθε παιδιού σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Προγράμματα συναισθηματικής αγωγής

Special ώρα


Special ώρα

Για δεύτερη σχολική χρονιά το πρόγραμμα των μαθητών της Α’ και της Β’ τάξης εμπλουτίσθηκε με τη special ώρα. Πιο συγκεκριμένα, κάθε παιδί είχε την ευκαιρία να μελετήσει τα μαθήματά του στο σχολείο, σε μια μικρή ομάδα συμμαθητών, τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Μέσα από αυτήν τη δραστηριότητα θέλαμε να εστιάσουμε στην αξία του ελεύθερου παιχνιδιού το απόγευμα στο σπίτι, καθώς και στο να ελέγξουμε πόσο αυτόνομα μελετούν τα παιδιά.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.