Συναισθηματική Ανάπτυξη

Πολύπλευρη Εκπαίδευση

Η ομάδα ψυχολόγων στο σχολείο έχει ενεργό ρόλο τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και σε κάθε δραστηριότητα του σχολείου. Ξεκινώντας από το προνήπιο εγκαθιδρύουν τη βάση μιας ανοικτής επικοινωνίας με τα παιδιά, ώστε να μπορούν να παρέχουν στήριξη και καθοδήγηση. Παρακολουθούν τη δράση τους στην τάξη και στα διαλείμματα και έχουν πλήρη εικόνα της συμπεριφοράς τους, καθώς και των σχέσεων που αναπτύσσουν με ενήλικες και παιδιά. Συνεργάζονται στενά τόσο με τους δασκάλους όσο και με τους γονείς κάθε παιδιού σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Προγράμματα συναισθηματικής αγωγής

Οι σούπερ ήρωες επιστρέφουν στο σχολείο


Οι σούπερ ήρωες επιστρέφουν στο σχολείο

Εστιάσαμε στον καινούργιο τρόπο λειτουργίας του σχολείου μας. Στόχος μας ήταν τα παιδιά να νιώσουν ασφάλεια και να μπορέσουν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα. Στο πλαίσιο της ομαλότερης προσαρμογής τους, δουλέψαμε μια θεραπευτική ιστορία με τίτλο «Οι σούπερ ήρωες επιστρέφουν στο σχολείο». Ήταν ένας ακόμη τρόπος να στηρίξουμε τα παιδιά σ’ αυτή την ευαίσθητη ηλικία, ώστε να διαχειριστούν ευκολότερα τις αλλαγές που βιώνουν και να τις αποδεχτούν.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.