Συναισθηματική Ανάπτυξη

Πολύπλευρη Εκπαίδευση

Η ομάδα ψυχολόγων στο σχολείο έχει ενεργό ρόλο τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και σε κάθε δραστηριότητα του σχολείου. Ξεκινώντας από το προνήπιο εγκαθιδρύουν τη βάση μιας ανοικτής επικοινωνίας με τα παιδιά, ώστε να μπορούν να παρέχουν στήριξη και καθοδήγηση. Παρακολουθούν τη δράση τους στην τάξη και στα διαλείμματα και έχουν πλήρη εικόνα της συμπεριφοράς τους, καθώς και των σχέσεων που αναπτύσσουν με ενήλικες και παιδιά. Συνεργάζονται στενά τόσο με τους δασκάλους όσο και με τους γονείς κάθε παιδιού σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Προγράμματα συναισθηματικής αγωγής

Η ώρα της καρδιάς


Η ώρα της καρδιάς

Το πρόγραμμα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων «Η ώρα της καρδιάς» σχεδιάστηκε, για να καλλιεργήσει τις θετικές σχέσεις μεταξύ των παιδιών του Νηπιαγωγείου. Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος ήταν η βελτίωση της αυτοεκτίμησης των παιδιών. Πολύτιμοι στην προσπάθειά μας ήταν οι γονείς, που με την ενίσχυσή τους μας βοήθησαν να εξασφαλίσουμε την εκμάθηση και την εμπέδωση των δεξιοτήτων από τα παιδιά.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.