Συναισθηματική Ανάπτυξη

Πολύπλευρη Εκπαίδευση

Η ομάδα ψυχολόγων στο σχολείο έχει ενεργό ρόλο τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και σε κάθε δραστηριότητα του σχολείου. Ξεκινώντας από το προνήπιο εγκαθιδρύουν τη βάση μιας ανοικτής επικοινωνίας με τα παιδιά, ώστε να μπορούν να παρέχουν στήριξη και καθοδήγηση. Παρακολουθούν τη δράση τους στην τάξη και στα διαλείμματα και έχουν πλήρη εικόνα της συμπεριφοράς τους, καθώς και των σχέσεων που αναπτύσσουν με ενήλικες και παιδιά. Συνεργάζονται στενά τόσο με τους δασκάλους όσο και με τους γονείς κάθε παιδιού σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Προγράμματα συναισθηματικής αγωγής

Η ώρα της καρδιάς


Η ώρα της καρδιάς

Μουσική ακούγεται από τη μαγική αίθουσα. Η πόρτα άνοιξε… στολές έχουν γεμίσει τον χώρο… ώρα να μεταμφιεστούμε, να παίξουμε, να χορέψουμε, να υποδυθούμε άλλους ρόλους, να διαφωνήσουμε, να βρούμε τρόπους να επικοινωνήσουμε πιο αποτελεσματικά, να διεκδικήσουμε, να διασκεδάσουμε...
Το πρόγραμμα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων «Η ώρα της καρδιάς» σχεδιάστηκε, για να καλλιεργήσει τις θετικές σχέσεις μεταξύ των παιδιών του Νηπιαγωγείου. Στόχος του προγράμματος ήταν η βελτίωση της αυτοεκτίμησης των παιδιών.

Η ώρα της καρδιάς

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.