Συναισθηματική Ανάπτυξη

Πολύπλευρη Εκπαίδευση

Η ομάδα ψυχολόγων στο σχολείο έχει ενεργό ρόλο τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και σε κάθε δραστηριότητα του σχολείου. Ξεκινώντας από το προνήπιο εγκαθιδρύουν τη βάση μιας ανοικτής επικοινωνίας με τα παιδιά, ώστε να μπορούν να παρέχουν στήριξη και καθοδήγηση. Παρακολουθούν τη δράση τους στην τάξη και στα διαλείμματα και έχουν πλήρη εικόνα της συμπεριφοράς τους, καθώς και των σχέσεων που αναπτύσσουν με ενήλικες και παιδιά. Συνεργάζονται στενά τόσο με τους δασκάλους όσο και με τους γονείς κάθε παιδιού σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Προγράμματα συναισθηματικής αγωγής

Η δική μας ώρα


Η δική μας ώρα

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας συλλέγουμε εικόνες για τον εαυτό μας σε μια τράπεζα αναμνήσεων. Μέρος αυτής είναι συνειδητό, αλλά το μεγαλύτερο περνάει στο ασυνείδητο και επηρεάζει τις πράξεις μας, τις σκέψεις μας, τη λειτουργία του σώματός μας και ολόκληρο το είναι μας. 
Φέτος, στη δική μας ώρα, συνεχίσαμε να δουλεύουμε την αυτοεκτίμησή μας συμπληρώνοντας ο καθένας το προσωπικό του βιβλίο. Στόχος μας να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας, να δώσουμε αξία στις ικανότητές μας, να βρούμε λύσεις σε προβλήματα και να στραφούμε σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας, τους συμμαθητές μας , για να μας δείξουν την αγάπη τους. Να γεμίσουμε την προσωπική μας τράπεζα με χαρούμενες και θετικές αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν σε όλη μας τη ζωή.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.