Συναισθηματική Ανάπτυξη

Πολύπλευρη Εκπαίδευση

Η ομάδα ψυχολόγων στο σχολείο έχει ενεργό ρόλο τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και σε κάθε δραστηριότητα του σχολείου. Ξεκινώντας από το προνήπιο εγκαθιδρύουν τη βάση μιας ανοικτής επικοινωνίας με τα παιδιά, ώστε να μπορούν να παρέχουν στήριξη και καθοδήγηση. Παρακολουθούν τη δράση τους στην τάξη και στα διαλείμματα και έχουν πλήρη εικόνα της συμπεριφοράς τους, καθώς και των σχέσεων που αναπτύσσουν με ενήλικες και παιδιά. Συνεργάζονται στενά τόσο με τους δασκάλους όσο και με τους γονείς κάθε παιδιού σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Προγράμματα συναισθηματικής αγωγής

Εκπαίδευση Οδηγών και Συνοδών


Εκπαίδευση Οδηγών και Συνοδών

Για τρίτη σχολική χρονιά, οι ψυχολόγοι Λέλα Καλογεράκη και Κατερίνα Μωριάτη πραγματοποίησαν πρόγραμμα εκπαίδευσης των συνοδών και των οδηγών του σχολείου μας. Με βασική αρχή «ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ» εστιάσαμε στην ουσιαστική επικοινωνία κατά τη διάρκεια των δρομολογίων, καθώς και την επίλυση προβλημάτων και άλλων θεμάτων που προκύπτουν.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.