Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ

Το δέντρο που αγαπούσε
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ

Τα παιδιά της Α’ τάξης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Το δέντρο που αγαπούσε» από τη θεατρική ομάδα ΒίΔα, πραγματοποιώντας ένα μοναδικό μουσικοθεατρικό ταξίδι στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ.

Η παράσταση ανέδειξε την αξία της φιλίας και της συνύπαρξης τόσο μεταξύ των ανθρώπων όσο κι ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο. Με τρυφερό βλέμμα ακούμπησε τα στοιχειώδη της ανθρώπινης ύπαρξης και προσπάθησε να δώσει μια απάντηση στο ερώτημα «Τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι;».

Ήταν γεμάτη με πρωτότυπη και ζωντανή μουσική, χορό, τραγούδι και εντυπωσιακά animation, που κέντρισαν το ενδιαφέρον των μικρών θεατών. Το χιούμορ, η αμεσότητα και η διάδραση των ηθοποιών με το κοινό κέρδισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή τα παιδιά. Οι μαθητές μας μοιράστηκαν πληθώρα συναισθημάτων και συνειδητοποίησαν ότι τίποτα δεν είναι τελικά πιο σημαντικό από την αγάπη, τη συντροφικότητα και τη φιλία.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.