Τα Νέα μας

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού της ActionAid (Ε΄και Στ΄)

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού της ActionAid (Ε΄και Στ΄)

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και της Στ΄ τάξης από το 2000 συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού της ActionAid Ελλάς. Έχουν γίνει ανάδοχοι δύο παιδιών από μια υποανάπτυκτη περιοχή της Γκάνα. Παράλληλα, οι δάσκαλοι συνεχίζουμε την αναδοχή δύο παιδιών από την Παλαιστίνη.

Στις τάξεις συζητήσαμε για τις επιτακτικές ανάγκες των ανθρώπων σε μέρη όπως αυτά και για το σπουδαίο έργο των εθελοντών της ActionAid. Υποδεχτήκαμε τη δασκάλα της Α΄ τάξης, κ. Αμάντα Στεφάτου, η οποία μοιράστηκε μαζί μας συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε η ίδια κατά την επίσκεψή της σε σχολείο της Γκάνα. Με μεγάλη χαρά συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε και φέτος την αναδοχή, βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στο φιλανθρωπικό έργο της ActionAid.

Με τη μικρή οικονομική βοήθειά μας θα βοηθήσουμε τα παιδιά, αλλά και ολόκληρη την κοινότητα να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον. Μάλιστα, αρκετά παιδιά αποφάσισαν να συνεισφέρουν δίνοντας το ποσό από τα δικά τους χρήματα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.