Τα Νέα μας

Πασχαλινές Δραστηριότητες

Πασχαλινές Δραστηριότητες

Πασχαλινές Δραστηριότητες

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022
@ Α' Τάξη

Την τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές του Πάσχα, το πρόγραμμά μας γέμισε με γιορτινές πασχαλινές δραστηριότητες. Πρώτα απ’ όλα συζητήσαμε με τα παιδιά για τη ζωή του Χριστού, τα βάσανα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τελικά τη Σταύρωση, τον Θάνατο και την Ανάστασή Του. Μιλήσαμε για τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα πασχαλινά έθιμα που συνδέονται μ’ αυτή μέσα από παραμύθια, ταινίες μικρού μήκους και συζητήσεις στην τάξη.

Δημιουργήσαμε κάρτες, γράψαμε ευχές για τους αγαπημένους μας και λύσαμε μαθηματικούς πασχαλινούς γρίφους! Διαβάσαμε την ιστορία της Λέττας Βασιλείου«Πασχαλινή σκανταλιά» και σκαρφιστήκαμε δικές μας πονηριές γελώντας πολύ.Τέλος, παίξαμε πολλά πασχαλινά παιχνίδια παρατηρητικότητας, κατασκευάσαμε πασχαλινά βαζάκια στα Εικαστικά και φτιάξαμε φωλίτσες από σοκολάτα και δημητριακά στο μάθημα των Αγγλικών. Περάσαμε υπέροχα!

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.