Τα Νέα μας

Η ψηφιακή μας τάξη!

Η ψηφιακή μας τάξη!

Η ψηφιακή μας τάξη!

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020
@ Νηπιαγωγείο

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος στην ψηφιακή μας τάξη. Τα θέματα που προσεγγίσαμε και οι δραστηριότητες κράτησαν το ενδιαφέρον των παιδιών και τόνωσαν την επαφή με τις δασκάλες και το σχολικό περιβάλλον.

  • Μέσα από εποπτικό υλικό, παραμύθια, κουκλοθέατρο, αλλά και κινητικά παιχνίδια και χειροτεχνίες μιλήσαμε για τη σημασία του δάσους στη ζωή μας και για τους κινδύνους που το απειλούν.
  • Παίξαμε παιχνίδια για τον χειμώνα, ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες και εξασκηθήκαμε σε ασκήσεις δεξιοτήτων και αντιληπτικής ικανότητας.
  • Αισθανθήκαμε τη μαγεία των Χριστουγέννωνκαι τη χαρά της Πρωτοχρονιάςμε τραγούδια, βίντεο, δραστηριότητες ευαισθητοποίησης και γιορτινές κατασκευές. Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιό μας με τις ιδιαίτερες καθημερινές προτάσεις, μάς συντρόφευσε όλες τις ημέρες του Δεκεμβρίου. Η ζωγραφιά που φτιάξαμε, για να δώσουμε στον πρώτο διανομέα που θα έρθει σπίτι μας, το φαγητό που μας περίσσεψε και ταΐσαμε τις γατούλες της γειτονιάς, τα λουλούδια που ποτίσαμε, για να δείξουμε την αγάπη μας, είναι κάποιες από αυτές.

Η τελευταία μέρα πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τα τραγούδια, τον χορό και τον τροχό της εικονικής ανταλλαγής δώρων μάς «ζέστανε» και μας διασκέδασε. Ανταλλάξαμε ευχές, στείλαμε φιλιά και δώσαμε ραντεβού τη νέα χρονιά.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.