Δώρα Χριστουγέννων

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Δώρα Χριστουγέννων

Στο άκουσμα της λέξης «Χριστούγεννα» ίσως μια από τις πρώτες σκέψεις είναι τα δώρα. Πόσοι διαφορετικοί τρόποι να πάρουμε και να δώσουμε χαρά… Με κεντρικό άξονα τα δώρα γιορτάσαμε τα Χριστούγεννα στο σχολείο. Με δημιουργικότητα και υπέροχες χριστουγεννιάτικες μουσικές ευχηθήκαμε καλές γιορτές με πολλή πολλή αγάπη.
Ο όμιλος της Μουσικής του σχολείου μάς καλωσόρισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Το Νηπιαγωγείο μας παρουσίασε παιχνίδια και ζήτησε καινούργια από τον Άγιο Βασίλη. Η Α’ τάξη μεταμορφώθηκε σε ξωτικά και μας ταξίδεψε στο αυθεντικό εργαστήριο παιχνιδιών του Αϊ-Βασίλη στον Βόρειο Πόλο. Η Β’ τάξη παρουσίασε στη σκηνή χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες γεμάτες ευχές τονίζοντας την αξία τους σε σχέση με τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας. Η Γ’ τάξη φόρεσε τα καλά της, έστρωσε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και το γέμισε με λαχταριστά παραδοσιακά φαγητά. 3, 2, 1... Καλή χρονιά! Η Δ’ τάξη αφηγήθηκε το δικό της χριστουγεννιάτικο παραμύθι και παράλληλα το ζωντάνεψε ευφάνταστα επί σκηνής. Η Ε’ τάξη μας διηγήθηκε ιστορίες από τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια της και δώρισε εισιτήρια στα αγαπημένα της πρόσωπα, για να ταξιδέψουν στις γιορτές. Η Στ’ τάξη έκλεισε τη γιορτή, προσφέροντάς μας γούρια και εξηγώντας μας τι συμβολίζει το καθένα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.