Η μητέρα ΓΗ μας χρειάζεται!

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

Η μητέρα ΓΗ μας χρειάζεται!

Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε το σπίτι μας, τον πλανήτη Γη;
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ’ τάξης ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό στα Αγγλικά, δημιούργησαν κατασκευές και ενημέρωσαν τους μαθητές και τους δασκάλους όλου του σχολείου, σε μια προσπάθεια να τους ευαισθητοποιήσουν.
Τα παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, συμμετείχαν στη διαδραστική παρουσίαση για τις κλιματικές αλλαγές, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη σπατάλη ενέργειας και τροφίμων στα σπίτια μας. Συζήτησαν τρόπους και καλές πρακτικές που οφείλουμε να υιοθετήσουμε άμεσα για την προστασία του περιβάλλοντος, των ζώων υπό εξαφάνιση και της ποιότητας ζωής που έχουμε ευθύνη, όχι μόνο να διατηρήσουμε, αλλά και να βελτιώσουμε.
Καταλήξαμε όλοι μαζί πως δεν έχει σημασία εάν κάνουμε κάτι μικρό ή μεγάλο, αρκεί να το κάνουμε. Γιατί ο κάθε ένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί ανήκουμε στον κύκλο της ζωής που με τόση γενναιοδωρία μας δίνεται.

Η μητέρα ΓΗ μας χρειάζεται!

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.