Διαθεματικές Εργασίες

Ε' Τάξη

Ώρα Επικοινωνίας: «Το δικό μου σύνθημα»

Ώρα Επικοινωνίας: «Το δικό μου σύνθημα»

Ώρα Επικοινωνίας: «Το δικό μου σύνθημα»

Τρίτη, 25 Μάι 2021
@ Ε' Τάξη

Στη συνθήκη που βιώνουμε είναι ανάγκη τα παιδιά να εστιάσουν στον ικανό εαυτό τους, σε έναν εαυτό που επιλέγει, επιδρά στο περιβάλλον του και εξελίσσεται. Ο τρόπος που αντιμετωπίζω τον κόσμο, το σύστημα σκέψης που επιλέγω να έχω, επηρεάζει το κίνητρό μου για προσπάθεια και τον αυτοέλεγχό μου και τελικά την αποτελεσματικότητά μου τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και διαπροσωπικό επίπεδο.

Όταν, λοιπόν, πιστεύεις οι δυνατότητές σου μπορούν να εξελιχθούν, αρκεί να συνεχίζεις να προσπαθείς, όταν δε σταματάς στις αποτυχίες, και συνεχίζεις να δοκιμάζεις, να δέχεσαι τις προκλήσεις (growth mindset) είναι πολύ πιθανότερο να τα καταφέρεις και να ανταπεξέλθεις σε δυσκολίες που θα συναντήσεις.

Για αυτό και εμείς επιλέγουμε να σκεφτόμαστε με τρόπο που να μας βοηθά να εξελισσόμαστε! Διαλέξαμε και στολίσαμε ο καθένας το δικό του σύνθημα που θα μας βοηθά να συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα μας ενθαρρύνει σε κάθε επόμενο βήμα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.