Διαθεματικές Εργασίες

Δ' Τάξη

Ώρα επικοινωνίας: «Ο δικός μου σούπερ-ήρωας»

Ώρα επικοινωνίας: «Ο δικός μου σούπερ-ήρωας»

Ώρα επικοινωνίας: «Ο δικός μου σούπερ-ήρωας»

Τρίτη, 25 Μάι 2021
@ Δ' Τάξη

Αυτό το διάστημα τα παιδιά μας ήταν οι μικροί μας σούπερ-ήρωες, αυτά που προσαρμόστηκαν, προσπάθησαν και έφτασαν ως εδώ. Ξεκινώντας από ένα ταξίδι με τους φανταστικούς μας ήρωες, προσπαθήσαμε να ανακαλύψει ο καθένας τις δικές του «μαγικές δυνάμεις». Τις δυνάμεις που μας βοηθούν να συνεχίζουμε να προσπαθούμε, να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε μέσα από αυτές. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τους ήρωές μας σε μια δική μας ιστορία και την παρουσιάσαμε στην ομάδα.

Στη συνέχεια, κατασκευάσαμε σε ομάδες έναν σούπερ-ήρωα δίνοντάς του ανθρώπινες «μαγικές» δυνάμεις… Υφάσματα, κορδέλες, χρώματα και φαντασία έδωσαν μορφή σε όσα μας βοηθούν κάθε φορά να συνεχίζουμε και να προχωράμε. Καλοσύνη, πίστη στον εαυτό μου, επιμονή, αυτοέλεγχος, δημιουργικότητα… ήταν μερικές από τις δυνάμεις που τα παιδιά αναγνώρισαν στον εαυτό τους και που απέδωσαν στον ήρωά τους.

Και η μαγεία συνεχίζεται…

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.