Τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη

Στις αρχές Δεκεμβρίου έφτασε στην Α’ τάξη ένα πολύ σημαντικό γράμμα από τον Βόρειο Πόλο... Στο χωριό του Αϊ Βασίλη είχε πέσει πολλή δουλειά. Τα ξωτικά έτρεχαν και δεν έφταναν! Χρειάζονταν επειγόντως τη βοήθεια της Α’ τάξης! Έτσι, τα Πρωτάκια μας μεταμορφώθηκαν σε ξωτικά και ετοίμασαν χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για όλο το σχολείο! 
Ο Άγιος Βασίλης έστελνε καθημερινά γράμματα με αποστολές… αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού στην Δ’ τάξη πίνοντας ζεστή σοκολάτα, τρισδιάστατες χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα παιδιά της Ε’ τάξης, βοήθεια στη Β’ τάξη στο να γράψουν το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη, δημιουργία καλάντων σε μικτές ομάδες με την Γ’ τάξη, χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια με τα παιδιά της Στ’ τάξης, ξωτικοδρομίες με το Νηπιαγωγείο…
Την τελευταία μέρα του σχολείου πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές ο ταχυδρόμος έφερε ένα ακόμα γράμμα από τον Αϊ Βασίλη! Ο Άγιος ευχαρίστησε τα παιδιά για το υπέροχο γιορτινό κλίμα που έφτιαξαν στο σχολείο, αλλά και για τη χαρά και την αγάπη που πήραν και έδωσαν… Απένειμε μάλιστα και διπλώματα, ανακηρύσσοντάς τα επίσημα «ξωτικά, βοηθούς του Αϊ Βασίλη»!

Τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη

Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφή στο Newsletter

Σχολείο Σταυράκη


Τατάκη 13-15, 16675 Γλυφάδα
Τηλ.: 2109632165 - 2109632569
Φαξ: 2109632003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.