Ένα Πανελλήνιο Βραβείο και ένας Έπαινος

Στα πλαίσια του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Μαθαίνω να μην καπνίζω» διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών ο «Πρώτος πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός για τον έλεγχο του καπνίσματος» (smokefreegreece.gr).
Σε μια τελετή όπου συμμετείχαν πολλά σχολεία, ο κος Γεώργιος Μπεχράκης (καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Harvard) απένειμε το 1ο βραβείο στις μαθήτριες της Ε' τάξης Γ. Κεκλίκογλου, Δ. Κουρουνιώτη, Μ. Μολυνδρή και Κ. Πλαμαντούρα για την αφίσα τους «Μπαμπά μην καπνίζεις». Το πρώτο βραβείο συνοδευόταν και από χρηματικό έπαθλο. Αισθανθήκαμε περήφανοι για το κατόρθωμα αυτό των κοριτσιών και ελπίζουμε να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές.
Ωστόσο η βράβευση του σχολείου μας δε σταμάτησε εκεί. Οι μαθήτριες Χ. Μπουντουράκη, Κ. Ηλιοπούλου και Ε. Αναστασάκη πήραν έπαινο για τη δική τους αφίσα, που ήταν ανάμεσα στις δέκα καλύτερες. Στις 12 Δεκεμβρίου η διευθύντριά μας, κυρία Αννίτα Σταυράκη, και η κυρία Ιωάννα Κόρκου τους έδωσαν τα βραβεία και τους επαίνους ανάμεσα στα χειροκροτήματα των συμμαθητών τους.

epainos2 epainos1